2821098995 Αριάδνης 2, Χρυσοπηγή, Χανιά mmiyiaki@gmail.com
hero image


 

Καλωσορίσατε στο γυμναστήριο
Miyiaki Personal Training Project!

Personal Training - Semi Personal - Γυμναστήριο - Χανιά Κρήτη

 

Στο γυμναστήριό μας, διακρίνουμε τον εαυτό μας με τον εξαιρετικό μας επαγγελματισμό, τις εξειδικευμένες γνώσεις μας στον τομέα της γυμναστικής και την αφοσίωσή μας στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην περιοχή Χρυσοπηγής Χανίων, διεύθυνση Αριάδνης 2, και προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών για την ιδανική γυμναστική εμπειρία σας.

Στο "Miyiaki Personal Training Project," καταρχάς, εστιάζουμε στο Personal Training. Έχουμε σχεδιάσει τρία διαφορετικά πακέτα για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • 1 to 1 Personal Training: Ένα ένας προπονητής αφιερώνεται αποκλειστικά σε εσάς.
  • 2 to 1 Personal Training: Αποτελεσματική προπόνηση για δύο άτομα με την επίβλεψη ενός προπονητή.
  • Semi Personal Training (έως 6 άτομα): Επιλογή για ομαδικές προπονήσεις με μέχρι και 6 άτομα.

Ανεξαρτήτως του πακέτου που επιλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιείτε πάντα με την επίβλεψη ενός από τους έμπειρους γυμναστές μας. Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα προπόνησης σύμφωνα με το ασκησιολόγιο "workout of the day" (WOD) με έμφαση στο upper body ή lower body, όπως στα κλασικά ομαδικά προγράμματα γυμναστηρίου.

Για τους λάτρεις του Semi Personal Training, παρέχουμε συγκεκριμένα ωράρια, που μπορείτε να κλείσετε είτε μέσω της εφαρμογής μας είτε με συνεννόηση με τον γυμναστή σας. Στον τομέα του 1 to 1 και 2 to 1 Personal Training, οι ώρες προπόνησης καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή σας.

 

 

 

     
     
 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα νιώθετε άνετα και ενθουσιασμένοι για τη γυμναστική. Η σωστή καθοδήγηση και η διαρκής επίβλεψη είναι βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο γυμναστήριο. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσία personal training σε όλα τα πακέτα μας, καθώς γνωρίζουμε τη σημασία της ατομικής προσέγγισης στην επίτευξη των στόχων σας.

Επιπλέον, το γυμναστήριο μας διαθέτει έναν μοναδικό χώρο που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Ο σχεδιασμός μας διαφέρει από τα κλασικά γυμναστήρια και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που ενέπνευσε ακόμη και εμένα ως ιδρυτή.

Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε υπηρεσίες προσωπικής εκπαίδευσης σε όλα τα πακέτα μας, ικανοποιώντας την αυξανόμενη ανάγκη για ατομική προσοχή, ιδίως λόγω των προκλήσεων που προέκυψαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το γυμναστήριο μας είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες, από 15 έως 65 ετών, και καλύπτει όλα τα είδη αθλητών και υγειονομικά προβλήματα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους στη γυμναστική.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το γυμναστήριο "Miyiaki Personal Training Project" για τη γυμναστική σας εμπειρία. Είμαστε εδώ για εσάς και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.