2821098995 Αριάδνης 2, Χρυσοπηγή, Χανιά mmiyiaki@gmail.com
hero image


 

Semi Personal Training (εως 6 άτομα)
Miyiaki Personal Training Project - Personal Training - Semi Personal - Γυμναστήριο - Χανιά Κρήτη

 

Στο γυμναστήριό μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Εκτός από το Personal Training, προσφέρουμε επίσης το Semi Personal Training, μια επιλογή που επιτρέπει σε μικρές ομάδες πελατών, από ένα έως και έξι άτομα, να απολαμβάνουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Για το Semi Personal Training, δημιουργούμε συγκεκριμένα ωράρια που είναι βολικά για τους πελάτες μας. Μπορείτε να κλείσετε τις θέσεις σας εύκολα μέσω μιας ειδικής εφαρμογής ή μέσω επικοινωνίας με τον γυμναστή μας, ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην προπόνηση.

Στο "Miyiaki Personal Training Project," το κύριο μας όραμα είναι να δημιουργήσουμε ένα γυμναστήριο που θα ξεχωρίζει για τη φιλική ατμόσφαιρα που προσφέρουμε. Θέλουμε να είναι ένας χώρος όπου όλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία τους στη γυμναστική. Οι γυμναστές μας θα είναι πάντα εκεί για να σας επιβλέπουν και να σας καθοδηγούν προς την επίτευξη των στόχων σας.

Στο "Miyiaki Personal Training Project," πιστεύουμε ότι η γυμναστική δεν πρέπει να είναι απλώς μια υποχρέωση, αλλά μια ευκαιρία να απολαύσετε τον χρόνο σας στο γυμναστήριο. Θέλουμε να περνάτε "καλά" κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας και να ανυπομονείτε να έρθετε στο γυμναστήριο κάθε φορά.

Με την εμπιστοσύνη που έχετε προς εμάς, το γυμναστήριο και το προσωπικό μας, μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους στην υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το "Miyiaki Personal Training Project" για την γυμναστική σας εμπειρία. Ανυπομονούμε να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι σας προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.